14 FRÅGOR

1. Har du något smeknamn?

Nej, det har jag faktiskt inte.


2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag måste, måste, måste ha lypsyl på mina läppar när jag ska lägga mig. Jag kan på allvar inte somna annars. Ni anar inte hur många kvällar min sambo har suckat åt mig för att jag rivit i alla lådor och skåp på jakt efter lypsyl. Jag har dock lärt mig nu och ser till att jag har ett lypsyl i varje väska, i jackfickan och ett bredvid sängen.

3. Andra måsten?

Jag måste platta mitt hår för att känna mig bekväm. Tyvärr.

4. Några lyxvanor?

Oj.. mina frisörbesök kanske? Annars är det väl all shopping, om jag ens har någon "lyxvana".

5. När ingen ser, vad gör du då?

Alltså denna fråga var jättesvår? Jag är så bekväm framför både Feisal och Sanni så jag gör nästintill allt framför dem. Förutom det allra, allra mest privata såklart hehe..

6. Vad stör du dig på hos andra?

Nonchalanta människor. Vissa personer "tröttnar" på att lyssna efter ett tag och börjar plocka med annat eller sväva iväg med blicken, förstår ni hur jag menar då? Det är respektlöst tycker jag. Jag har även svårt för personer som endast pratar om sig själv och sina framgångar, personer som liksom smygskryter haha.. jag skulle dock inte påstå att jag är en person som stör mig lätt på andra människor :)

7. Vad är din sämsta sida?

Jag vet inte om det är min sämsta sida, men av mina sämre sidor är iallafall att jag alltid är sen.. Jag hatar den egenskapen hos mig själv och jag kan faktiskt erkänna att jag till och med skäms över den. Jag tycker ju att det är både respektlöst och pinsamt att komma sent, men ändå sker det gång på gång. Men jag jobbar på det, haha!


8. Vilken sida av sängen sover du på?

Jag sover på vänster sida vilket i vårt sovrum betyder närmast dörren.

9. Vad gillar du för filmer?

Jag ser faktiskt sällan på film, jag är ju mer för serier egentligen. Men ska jag på bio ser jag helst en komedi eller en riktig kärleksfilm hehe.. Jag gillar filmer som berör och väcker känslor.

10. Gråter du ofta?

I perioder. Jag grät mycket oftare förr än vad jag gör nu dock.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Haha ja.. "var inte så hård mot dig själv", "dina prestationer definierar inte ditt egenvärde" osv osv..

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Haha oj, allt möjligt. Blandar även finskt och svenskt.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Om vi bortser ifrån mina önskningar om att jag och mina nära och kära ska få fortsätta vara friska och liknande så önskar jag mig en storvinst på lotto haha.. Jag vill verkligen köpa mitt drömboende. Jag har totalt snöat in mig på det nu och är inne på hemnet och kikar titt som tätt. Tänk vilken dröm..

14. Vilken maträtt är din favorit?

I och med att jag är en sådan periodare varierar detta lite.. Men jag är ett stort fan av tacos, fajitas, halloumi, hamburgare och sötpotatis-pommes. Älskar dock även mammas lasagne och makaronipudding.Xx, Tilda

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Kika gärna in min blogg och svara på min fråga! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl