14 FRÅGOR OCH SVAR

1. Vad är du broende av?

Pepsi max och lypsyl.

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Svart eller beige, helt klart!


3. Vad får du oftast komplimanger för?

Oj.. jag har fått höra att jag är duktig på att skriva rätt många gånger. Om jag ska fokusera på något annat än det direkt ytliga alltså. Jag har turen att så många fina människor i min omgivning ger mig komplimanger varje dag, både vad gäller mitt utseende men också min personlighet. Blir lika glad (och generad) varje gång! <3

4. Dina planer inför 2019?
Att må så bra som det bara är möjligt!! Jag ska ta hand om mig själv inifrån och ut. Fokusera på det som får mig att må bra, göra sånt som jag genuint tycker är roligt, ge av min tid till människor som värderar den, ta hand om min kropp, planera tid till vad jag vill och behöver göra.. Och så vidare. Jag vill göra 2019 till ett år att minnas och se tillbaka på med värme.5. Brukar du skratta för dig själv?

Nja, flinar väl mest isåfall haha. Skrattar högljutt gör jag om jag tittar på något kul eller om någon skriver något roligt :D

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Pölsa, vad är det ens liksom? Blä..

7. Hur imponerar man på dig?
Jag blir imponerad av människor som är drivna, som vågar satsa på sina drömmar, som vågar skapa sig det liv som de själva drömmer om.8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?

Oj, vad svårt.. det beror helt på hur min framtid ter sig. Men jag kan se mig själv bo i Stockholm. Men för resten av livet? Oklart.

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Beror på vad som står på schemat för dagen. Ska jag iväg så är det första jag gör att dra på mig min morgonrock, tvättar ansiktet och sen sminkar jag mig. Därefter klär jag mig och sist äter jag frukost. Är det en ledig dag gör jag istället tvärtom, haha..

10. Vad längtar du efter?
Jag längtar efter vår och sommar. Mysiga sommarkvällar och grillat, haha. Jag har bestämt mig för att göra det absolut bästa av denna sommaren. Vad det innebär rent konkret vet jag inte riktigt än.

11. Serier du följer just nu?
Jag följer ingen serie sådär slaviskt just nu, men jag och feisal brukar kolla något avsnitt av criminal minds varje kväll.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Senare än vad jag hade önskat. Jag är tyvärr en kvällsmänniska och vaknar aldrig utan kamp innan klockan 9 haha....

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Resa, skaffa barn, vara min egen chef, tatuera mig och flytta till en större stad.14. Vad finns alltid i din handväska?

Kalender, lypsyl/läppglans/läppstift, mobil, massa skräp, hörlurar, parfym, haha.. min handväska är ett enda stort kaos som ni kanske hör.

  • Q&A

Gillar

Kommentarer