3 FRÅGOR OCH 3 SVAR

Hur länge har du hållt på att träna på gym?
Oj, vilken på bra fråga! Det är väldigt länge, men till och från under perioder. I och med att jag har syskon som varit aktiva på bland annat gym så var det naturligt för mig att följa med dem redan vid en väldigt tidig ålder. I början var det dock mestadels gruppträningspass som jag gick på. Men jag tror att jag började träna på gym mer på "egen hand" när jag började gymnasiet i Borlänge.

Fler sporter du har eller håller på med?
Jag har aldrig gått på någon sport "på riktigt" utan jag spelade innebandy när jag var mindre för skojs skull. Jag har alltid haft en dröm om att börja dansa, men det har aldrig blivit av. Just nu är det "bara" gym, gruppträning och löpning som gäller för min del. Jag kanske skulle ta upp drömmen om att börja dansa igen? Hm...😉


Hur kom det sig att du läser det du gör?
Jag har varit nyfiken på socionomyrket sen väldigt lång tid tillbaka men jag var länge insnöad på att jag skulle bli psykolog. Jag var ganska trött på att jobba på coop så jag skickade in en ansökan till socionomprogrammet i Falun inför hösten 2017 men när jag fick vet att jag blivit antagen tvekade jag ändå. Jag tackade ja till min plats bara 15 minuter innan deadline. Jag följde min magkänsla och oj, så bra det blev! Är evigt tacksam att jag vågade chansa och ge mig in i någonting nytt. Vad som lockar mig vad gäller yrket socionom är absolut arbetet så nära människor och att kunna hjälpa dem på så många olika plan i livet. Jag känner mig hemma i den positionen.

Undrar du någonting? Lämna en kommentar så tar jag upp din fråga i ett inlägg.
Våga fråga, jag tycker bara att det är roligt 😊

  • Q&A

Gillar

Kommentarer