5 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG


1. Jag har 8 syskon.

Med mamma och pappa inräknade består alltså min familj av totalt 11 personer och i syskonskaran är vi 5 tjejer och 3 killar. Jag ska vara ärlig med er och erkänna att jag inte alltid tyckt att det varit superkul att ha så många syskon men idag min familj det bästa jag har. Min familj är allt.

2. Jag är skrockfull.
Springer det en svart katt över vägen så måste jag spotta tre gånger över höger axel, haha.. Jag går heller inte på A-brunnar och jag är alltid extra försiktig med speglar för skulle jag råka ta sönder en spegel skulle det ju innebära 7 år av otur, och det har jag ju absolut inte tid med... :D

3. Jag har druckit coca cola zero/pepsi max nästan varje dag sedan sommaren 2013.
Usch, jag vill nästan inte ens prata om det. Jag är beroende av skiten.4. Jag fastnar i olika maträtter i olika perioder.
Jag har perioder då jag kan fastna för något särskilt i matväg och då vill jag på riktigt inte äta någonting annat. Under en perioder levde jag på halloumi medan jag i en annan istället totalt snöade in mig på havrefras med mjölk, haha. Och sådär håller jag på tills jag slutligen tröttnar och blir så less att jag inte kan äta det igen på åtminstone några veckor. 


5. Jag har egentligen jättelockigt hår.
Jag har egentligen hur lockigt hår som helst, men jag plattar det alltid efter duschen. Jag har aldrig gillat mina lockar och började därför att platta mitt hår redan i mellanstadiet, vilket jag absolut kan ångra idag då håret självklart tagit mycket stryk av det. Men jag trivs helt enkelt inte i mina naturliga lockar och jag har nog innerst inne tappat hoppet om att jag någonsin kommer att göra det, tyvärr..Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Gud vad kul med en så stor familj!
nouw.com/linneahedberg
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Ja det är verkligen tacksamt ☺️
nouw.com/tildajuujarvi
Emma Engström,
Haha åhh, A- brunnar är verkligen ett "big no" att gå på! <3
nouw.com/emmaengstrom
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Haha ja ellerhur.. 😂
nouw.com/tildajuujarvi
Lie7
Lie7,
vad kul att läsa! 😊 och såå mysigt med en stor familj ju 😊
nouw.com/lie7
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Vad kul att du tycker det😍 ja det är fantastiskt faktiskt ☺️
nouw.com/tildajuujarvi
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Vad kul att du tycker det 😍 och ja, min stora familj står mig absolut närmast hjärtat ☺️
nouw.com/tildajuujarvi