50-ÅRS FEST!!!


Jag har dessutom varit på ett riktigt pang-party för en vrålhet 50-åring!! Vilken rolig kväll det blev. Det var alltså Mius som fyllde 50 vilket såklart skulle firas. Mius är en gammal kollega till mig från ett av mina tidigare jobb och jag är så glad att jag fick vara med och fira henne tillsammans med de andra från det gamla jobbet. Så många år har gått sedan jag slutade där men ändå känns allt som förut när vi väl samlas igen. Ett riktigt stjärngäng som inte går att hitta på många arbetsplatser❤️ hur som helst!

Jag och mitt squad började festen vid kl. 14.00 hemma hos Ida där vi åt halloumiburgare. Waow så goda de va!! Därefter styrde vi kosan mot Mockfjärd där det vankades förfest. Vi satt ute på terrassen och skrattade, skålade och åt snacks medan solen stekte på från klarblå himmel. Jag höll på att svettas bort och kände mig allt annat än fräsch haha.. Förfesten blev iallafall lyckad och Maria hade styrt upp så fint!Och sen var det dags för party!! Dresscode var någonting från ett årtionde mellan 40-70 (???) och jag fyndade någonting prickigt secondhand för ynka 50-lappen, haha.. Alla var så fina och det var så kul att se hur gästerna varit kreativa i sina outfits.

Det va hippies, Elvis, gatsby, Marilyn Monroe..Och sen åt vi god mat, det bjöds på underhållning, vi sjöng en sång till Mius (?!?!?), och det var en alldeles magisk kvällssol. Jag, My, Tua och Nadja avslutade kvällen med dans på Liljan innan jag stupade i säng efter att ha hållit igång i mer än 12 h.... 😅Denna bild på gänget kan få avsluta detta inlägg tänker jag. Vilka människor hörrni. Och inom vården allihopa.Grymma ❤️

Stort tack till alla inblandade för en toppenkväll!

Gillar

Kommentarer

My
,
Åh vilka härliga bilder på oss! Fantastisk dag/kväll ♡♡♡
malinkirstine
malinkirstine,
Men nej vad roligt!!!!! Kram
nouw.com/malinkirstine