ATT KRIGA MOT MITT EGET INRE

Ja, det är vad jag försöker göra nu. De senaste dygnen har varit tunga, jobbiga och påfrestande att ta sig igenom. En helg som jag såg fram emot med en massa roliga saker inbokade blev istället till en helg då jag mest kände för att dra täcket över huvudet och inte lämna sängen på hela dagen.. Det blir lätt så när man inte mår bra, visst? Att man liksom grottar ned sig i detdär tunga och så hamnar man bara djupare och djupare i skiten. Det är ju typ det dummaste man kan göra i den situationen och det är ju faktiskt just då som man behöver ta sig ut och träffa någon, göra något, bryta mönstret.

Så, när det började dra ihop sig för tjejkvällen med några i gänget som vi planerat stod jag och vägde mellan om jag skulle ställa in och stanna hemma i sängen - eller om jag skulle bita ihop och ta mig dit. Jag vet ju att dessa tjejer alltid får mig på bättre humör och fyller mig med ny energi. Jag visste att jag behövde det. Därför tog jag mig till Falun och fick spendera två timmar med mina fina tjejer. Jag fick lätta på hjärtat och det var så skönt att bara få ur sig allting. Därifrån åkte jag sedan vidare till Amanda där jag sedan blev kvar över natten. Så skönt att slippa sova själv när hela själen bara gör ont. Mina vänner hörrni. Guld.


Imorse fick jag äta frulle tillsammans med bästis innan hon for till jobbet och jag tog bussen hem till Borlänge igen..
Jag hade superont i magen och ville bara hem och lägga mig.
Ont i magen är en såndär grej som jag känner av typ direkt när jag inte mår bra..
Känner någon av er igen sig i det?


Mot sena eftermiddagen åkte jag och Sanni till Gagnef och hem till Ottilia för att umgås med henne och kramas med kidsen. Jag behövde verkligen det och kände hur jag fick tillbaka massor av energi. Älskade barn. Och syrror såklart.

Gillar

Kommentarer

carolamelin
carolamelin,
tildajuujarvi
tildajuujarvi,