ATT TA EN FIKA MED NÅGON DU INTE KÄNNER

Klockan 10.30 imorse hade jag och Elin bestämt oss för en brunch på Freshbar i stan. Tanken var ju att vi skulle ses tidiagare i veckan men då det blev en liten miss i planeringen så flyttade vi fram vår lilla dejt tills idag istället.

Idag var alltså första gången som jag och Elin umgicks på riktigt! Vi bor i samma stad och har gått på samma gymnasieskola så jag har ju länge vetat vem hon är - och tyckt att hon verkar vara en så himla gullig tjej, men vi har aldrig umgåtts eller rört oss i samma kompiskrets. Vi satt på Freshbar i två timmar och plöjde igenom så mycket som vi bara hann innan tiden bara rann ifrån oss och hon var tvungen att åka mot jobbet, haha. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag var lite nervös innan men såhär i efterhand är jag så glad att vi tog tag i detta och faktiskt sågs!! Jag glömde såklart att knäppa kort på henne men jag kan ju säga såhär; hon är en så fin tjej på alla sätt❤
Vill ni läsa hennes blogg (som är en av mina aaaaabsoluta favoriter) så hittar ni den HÄR!!

Jag vill uppmana er att våga göra sånnahär grejer för det är verkligen så berikande! Våga ta chanser, våga möta nya människor och våga utmana er själva. Tänk så mycket fina människor det finns som vi aldrig lär känna för att vi inte vågar?


När jag kom hem från freshbar var min förbaskade mensvärk på besök igen, så jag la mig i sängen och kollade på film och så slocknar jag totalt?? Jag vaknar alltså typ 5 timmar senare (!!!) och fattade ingenting. Så nu häller jag i mig lite koffein och så snart jag känner att jag vaknat till lite ska jag bege mig mot gymmet för ett överkroppspass. På hemvägen blir det ett besök på maxi för att handla lite och sen vankas det myskväll med Feisal som varit borta på fisketävling hela dagen. Mys!!!

Gillar

Kommentarer

gabriellahakanssons
gabriellahakanssons,
Vilken fin blogg du har och vilket grymt tips! 😍
nouw.com/gabriellahakanssons
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Men fina Gabriella!! Tack <3
nouw.com/tildajuujarvi
eelinjansson
eelinjansson,
Men halllååå vilket fint inlägg!! 😭 finafina Tilda! Tack för idag ❤️❤️
nouw.com/eelinjansson