DET BÄSTA TIPSET JAG KAN GE ER


Jag är ju, som många av er vet, en riktig smink-junkie.
Jag älskar allt som har med smink att göra! Jag älskar att handla, prova, använda och experimentera med smink och har jag tiden sitter jag gärna i timmar och bara fixar och pysslar framför spegeln. Jag har (som ni kanske förstår) i och med mitt intresse också provat en hel del produkter och märken, och hörrni, detta är ett av de absolut bästa tipsen jag någonsin kommer att ge er! Jag är så kär i denna produkt och har flera stycken hemma i lådan. Jag pratar om denna CC-cream ifrån Lumene.


"Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation. Den appliceras jämnt och följsamt på huden, täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för konsumenter som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Formulerad utan parabener."


Jag använder denna produkt som bas till vardags och jag föredrar den framför alla andra "riktiga" foundations jag provat. Jag älskar att den är så lätt och att täckningen går att bygga upp till den grad du själv föredrar. För mig, som har en del problem med hyn i perioder, är denna perfekt då jag kan anpassa täckningen efter hur min hy är just för stunden. Resultatet håller sig dessutom fin och fr��sch hela dagen.


Men vet ni vad det bästa av allt är? Denna fantastiska produkt kostar bara 143 kronor!

Ni köper den HÄR!

Se bara till att välja rätt färg då det finns några nyanser att välja mellan! Jag har färgen medium.

Ni kan tacka mig senare ;)

Gillar

Kommentarer