DET SLUTADE MED EN KRASCH


Dag 2 av 3 på vår fjällsemester (dvs tisdagen) började precis lika härligt som måndagen. Solen sken från en klarblå himmel även denna dag och vi begav oss ut i backen efter frukost.


Vi stannade till uppe på toppen och tog oss något kallt att dricka i solen. Så mysigt.


När vi kände oss nöjda med skidåkningen för dagen tog vi vårt pick och pack tillbaka till stugan. Jag tog ett glas med kall pepsi max i solen utanför vår stuga och bara njöt av vädret.


På kvällen åt vi en sen middag i stugan och det vankades tacos i stora lass. Det var så gott och vi åt oss mätta och belåtna. Allt var frid och fröjd tills........ BAAM!! Jag började må fruktansvärt dåligt. Jag fick ont i magen och smärtan eskalerade totalt under natten. Detta resulterade i en natt på toalettgolvet och nästintill ingen sömn överhuvudtaget. Jag trodde att jag var magsjuk och försökte kräkas flera gånger för att jag var så desperat efter att få någon slags lindring av smärtan i magen, men det kom ingenting. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det var som hände. Men jag mådde riktigt, riktigt dåligt. Detta höll i sig genom hela gårdagen (dvs onsdagen) och medan de andra var ute i solskenet och grillade låg jag inne i sängen och bokstavligen kämpade, haha. Både psykiskt och fysiskt. På kvällen var det dessutom dags för hemresa och det kändes fruktansvärt jobbigt. Att behöva sitta i en bil i närmare fyra timmar i det skick som jag var i kändes hemskt. Främst på grund av min emetofobi. Men det gick okej tack vare min älskade feisal som hjälpte mig genom varje minut. Så igårkväll landade vi hemma i lägenheten och det kändes så skönt. Idag mår jag bättre och har fått sova en hel natt och bara det gör så mycket för mitt mående. Jag blir så skör av för lite sömn vilket märktes igår då jag grät som en liten bebis i bilen på väg hem, haha.. Detta är också anledningen till varför bloggen ekat tomt de två senaste dygnen. Jag hade inte ens orken att titta på telefonen för att jag mådde så kasst. Den efterlängtade fjällsemestern slutade inte som jag hade tänkt mig men jag är tacksam för de fina dagarna i backen som jag hann få iallafall.

Gillar

Kommentarer