DETTA ÄR INTE EN BILD SOM NI BRUKAR FÅ SE


Igår fick jag äntligen gosa en stund med Petras lilltjej innan det var dags för mig att åka mot flygplatsen och flyga hem till Sverige igen. Jag hade gärna visat er hur gullig hon är men då hennes föräldrar valt att inte exponera henne på internet så vill jag självklart respektera det. De andra bilderna visar hur fint Petras föräldrar bor. Dessa bilder är alltså tagna på deras veranda. Så fint!!


Jag kom hem vid strax efter kl 20 igår och bryter totalt ihop. Varför undrar ni? Därför att Sanni flyttat. Haha, det är så sjukt!! Jag var inte beredd på alla känslor som sköljde över mig när jag gick in till hennes rum som stod tomt. Fy alltså, jag grät som ett barn 😅 tänker att jag ska försöka sätta ord på alla dessa känslor i ett annat inlägg.

Detta är inte en sådan typ av bild som jag brukar dela med er, men nu gör jag det ändå. Det känns ändå viktigt att visa både livets guldkorn men också sånthär lite mindre glammigt. På denna bild ser ni att livet inte alltid är rosa fluffiga moln, härliga resor och fantastiska människor. Nä, ibland kan man också se ut som en plufsig kudde i ansiktet för att det är så svullet av gråt 😅


Idag har jag gjort min första "riktiga" dag på jobbet och det gick bra! Jag har dock varit trött då jag under de tre senaste nätterna fått besök av mina sömnproblem igen.. Efter jobbet mötte jag upp Sanni för en glass i solen. Sen gick vi in till henne och kikade på hennes lägenhet. Så fin!

Annars har jag förberett matlådor för veckan och nu ska jag försöka sova. Jag har så många timmars sömn att ta ikapp. Hoppas ni har haft en fin måndag ❤️

Gillar

Kommentarer