DETTA VAR MAGI


Vi kom fram till Stockholm vid ungefär 12-tiden igår och åkte raka vägen till Mall of Scandinavia. Vi kikade runt i butiker, jag köpte pennor från clas ohlson (haha typiskt mig, hur tråkig är jag liksom..) och så åt vi på Vapiano. Vid det laget hade vi hunnit bli rejält hungriga så den där pizzan satt fint vill jag tala om. Mmmmh...Sen checkade vi in på hotellet vid 15 och ganska direkt började vi gör oss i ordning för kvällen.


Och så var det dags att bege sig mot globen och showcasten. Jag fick total klädpanik (skräll) och bytte outfit i sista sekund till något mer bekvämt, haha..
Och hörrni.. Sofia och Elin alltså, vilka tjejer!
Så fint att få lära känna dem bättre💛


.. och sen var showen igång, och oh my god alltså. Vilka powerkvinnor!! Så drivna, coola, talangfulla och genuint härliga. Och så var de ju skitsnygga, det måste jag ju säga. Men waow. Så imponerande och en show så värd sina pengar.


Idag har vi vaknat upp i en så skön hotellsäng, ätit hotellfrukost (lajvet) och nu ska vi börja packa ihop våra grejer som vi hunnit sprida ut över heeeela rummet. Typiskt oss. Vi ska vara utcheckade vid 12 och då ska jag och Sanni åka in till stan och möta upp Tanita. Myyys!!

Gillar

Kommentarer

eelinjansson
eelinjansson,
Taaack för den här helgen fina ni!! ❤️ Bäst
nouw.com/eelinjansson
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Tack själv fina <3<3<3
nouw.com/tildajuujarvi