ETT DYGN MED MIN SOULSISTER

Jag vet knappt vart jag ska börja. Jag har haft ett så fint dygn med Amanda att jag nu såhär efteråt känner mig alldeles varm i kroppen. Tanken var egentligen att vi skulle dra ut på galej igår men när kvällen föll på kände vi plötsligt att näee, nog lockar en myskväll med film mycket mer. Och så blev det. Vi pratade om allting mellan himmel och jord medan skratten avlöste varandra när någon droppade ett (egentligen rätt dåligt) skämt.


Filmkvällen blev sedan till en spontan sleepover och vi sa nog inte godnatt förrän klockan närmade sig 02. Imorse vaknade jag någon timme före Amanda som var så sliten efter en hel vecka med olagligt tidiga morgnar. Jag lät henne sova vidare tills hon vaknade och så var vårt babbel igång igen😄


Efter att ha legat i sängen ända till sena eftermiddagen då vi hunnit plöja 2 dokumentärer och en film gjorde sig rastlösheten påmind och vi stämde oss spontant för att fixa till oss lite och åka till kupolen en sväng. Sagt och gjort! Knappt en timme senare satt vi på matpalatset och åt sallad. Jag fick prata ut ordentligt, på ett sätt som jag inte har gjort på väääldigt länge, och det var så välbehövligt. Det blev dock väldigt känsligt men ibland kan det vara bra att bara släppa fram dem när de tränger sig på. Känslorna alltså. Efter salladen hann vi kika lite i butiker innan de stängde och därefter åkte Amanda hem till sig. Nu sitter jag i soffan och väntar på Tanita som ska komma förbi en stund. Sedan väntar ett träningspass innan sängdags.

Gillar

Kommentarer