ETT SPONTANT KÖP PÅ MYCKET PENGAR


Bloggen har ekat tom och jag ber om ursäkt för det. Jag är inne på min andra semestervecka och hittills har jag inte gjort mycket mer än att bara legat i sängen då jag dragit på mig en fruktansvärt jobbig hosta som aldrig verkar vilja ge med sig.. Annars ligger mycket fokus på fix och förberedelser inför flytten som närmar sig. I och med att jag och F valt att gå skilda vägar bestämde vi oss för att flytta båda två. Ingen av oss var eller är särskilt sugen på att bo kvar här i vår trea.. Men mer om det längre fram!! Jag har funderat på om det kanske hade varit intressant för er att se lite flyttvloggar? Är det någonting som ni tycker är roligt att kika på?


Igår var jag med mamma hela dagen då vi hade bestämt oss för att äta brunch på IKEA tillsammans. Jag fick även med mig lite nya kuddfodral till nya lägenheten men jag tänker att ni ska få se mer av dem längre fram. Vi åkte sedan vidare till MIO och jag köpte en ny säng!!!!! Alltså wow, så spontant men så välbehövligt. Mer om sängen, hur den ser ut och så vidare tänker jag att vi drar i flyttvloggarna sen. Det kan väl bli kul?


Efter besöket på Mio hämtade vi upp Sanni innan vi styrde bilen mot Avesta. Mamma ville så gärna gå på en konstutställning som arrangeras där varje år så jag och Sanni följde med henne som sällskap. Och alltså, jag är väl inte den mest konst-intresserade (😄) men det var ändå spännande att få se hur det sett ut förr i tiden men också hur olika konstnärer uttrycker sina känslor och tankar genom sin kreativitet. Mamma, som är en konstnär själv (och en duktig sådan!) var i sitt essé. Jag hade kunnat gå runt där i flera timmar till bara för hennes skull.

Hon är så fin min mamma. På alla sätt och vis!

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Va fin du är! 😊
nouw.com/soderluundd
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Åh tack och detsamma till dig!! 🥰
nouw.com/tildajuujarvi
Cezia
Cezia,
Åh vad kul med en ny säng! 😍
nouw.com/cezia