FÖR HÖG KOFFEINHALT I NOCCO?


God eftermiddag på er!
Nu har jag vaknat till lite sedan senast vi hördes, hehe.. Skoldagen gick fort och vi i studiegruppen hann in en bra bit på rapporten som ska vara klar på fredag vilket såklart känns hur skönt som helst! Så de kommande dagarna slipper jag åka in till campus och skriver hemifrån istället. Lyx!

Annars har jag haft en toppenbra dag fastän jag som sagt ligger lite minus på sömnkontot. Jag köpte mig till och med en nocco imorse som jag sippade på med jämna mellanrum under hela förmiddagen. Jag dricker nästintill aldrig nocco, celsius eller liknande då koffeinhalten i dem är alldeles för hög för mig. Min egen teori är att jag är ovan vid koffein i och med att jag inte dricker kaffe (vilket många andra gör) och därför får min kropp en chock när jag plötsliga häller i mig en sådan mängd koffein.. :D vad tror ni? Dricker ni nocco, celsius eller andra drycker med mycket koffein?

Vid ett tillfälle under förmiddagen råkade jag göra en alltför hastig rörelse med huvudet och BAM - nackspärr. Alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. :D Jag kan därför inte vrida huvudet åt vänster just nu utan att det hugger till av smärta. Men trots det tog jag mig till gymmet för ett träningspass och efteråt trodde jag att benen skulle vika sig för att jag var så trött i musklerna.

Nu har jag tagit en dusch, tvättat av mig sminket, svirat om till en mysoutfit och snart ska jag återigen ge mig ut i duggregnet för en vända till ICA. Jag ska både hämta ut paket och handla något till middag.. Kanske får bli någon typ av sallad idag..


Vad äter ni till middag ikväll?


Gillar

Kommentarer