HÅLLER NI INTE MED MIG??


För några år gillade eller kommenterade jag aldrig någon persons bilder om jag inte kände hen bra. Jag var rädd för vad personen själv eller andra överhuvudtaget skulle tänka. Jag var rädd för att uppfattas som "konstig" eller "framfusig" som ger en person som jag egentligen inte ens känner en komplimang. Idag ser jag helt annorlunda på det hela och strör gärna både likes och kommentarer runtom mig överallt, haha. Detta gäller både på sociala medier men också i det verkliga livet. För jag tänker att vi ju måste hylla och lyfta varandra?! Tänk så många fina saker som vi tänker om varandra men som vi aldrig berättar?

Jag berättar mer än gärna för både familj, partner, släkt och vänner men också lätt bekanta eller helt främmande människor att de är duktiga, ambitiösa, vackra, snygga, att de utstrålar power eller vad som helst! För jag tänker ofta saker om människor. Faktum är att just människor är min största inspiration till allt i livet. Olika personer inspirerar såklart inom olika områden, men inom alla områden finns det människor som jag tycker är skitcoola. Och det tycker jag att de ska veta!

Alla blir väl glada för komplimanger? Och att göra andra glad gör mig glad. Win/win. Sprid kärlek och våga hylla och lyfta varandra! Vi är ju så grymma allihopa! Visst?

Skål på den!

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
håller helt med dig 😊 , du har så rätt! bra skrivit <3
nouw.com/jessiekaos
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Det kostar inget att ge komplimanger liksom 😃 Tack snälla du<3
nouw.com/tildajuujarvi
Jessiekaos
Jessiekaos,
näe precis 😊 tänk om alla tänkte så då skulle världen ha mindre problem 😊 <3
nouw.com/jessiekaos
eelinjansson
eelinjansson,
Känner igen mig så väl i detta! 😘
nouw.com/eelinjansson
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Mer kärlek liksom! 😃 <3
nouw.com/tildajuujarvi
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
😍😍🙏🙏
nouw.com/tildajuujarvi