HEMRESA, EXAMENSFIRANDE + RESEDESTINATION FÖR HELGEN


Resan hem från Grekland gick fort och smärtfritt, haha. När vi landade på svensk mark fick vi dock en chock av värmen som mötte oss. Wow. Det var lika varmt här hemma som i Grekland och det förvirrade våra hjärnor lite. Hehe. Tågresan hem från Arlanda på strax över 2 h var dock mindre rolig då AC:n inte fungerade. Det var så, så, så VARMT och när vi steg av tåget vid stationen vid Borlänge vägde huvudet bly.


Väl hemma var det bara att ta en dusch, sminka mig och svira om innan jag satte mig i bilen mot Falun och Basta Italian. Vi var några stycken som samlats där för att fira Mikael, Claes, Erik och Jimmi som tog sjuksköterske-examen igår! Alltså waow. Så coolt ju!

Sen avslutades kvällen på Kåren där kvällens DJ levererade sååååå bra musik!! Jag dansade loss i vanlig ordning men strax efter midnatt kände jag hur tröttheten tog över totally. Jag och Erik, som behövde skjuts hem, hoppade in i bilen (bästa med att vara nykter haha) och väl framme vid hans port blev vi sittande i bilen hur länge som helst och diskuterade livets stora gåtor😄 Vid 2-tiden kom jag hem och då var det bara att tvätta bort sminket, borsta tänderna och totaldäcka i sängen bredvid Feisal.

Och imorse vaknade vi upp hemma, i vår egen säng. Bästa skiten! Och hörrni - all inclusive i all ära, men waow så gott det var att få äta min gamla hederliga granola till frukost igen😄 Hur bra och lyxigt vi än har haft det så känns det onekligen fruuuuktansvärt skönt att vara hemma igen. Jag åker dock iväg till FINLAND imorgon bitti så ikväll ska väskan packas igen. Utöver det måste skoluppgifter göras klart, kläder tvättas och så väntar en grillkväll med la familia hos mor och far ikväll. Det är mycket som ska hinnas med på kort tid med andra ord. Hoppas ni mår bra i värmen kompisar!


TTYL

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Frukostens ser ju såååå god ut 😊
nouw.com/malinhardstahl
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Men jag veeeet!!! Saknar det redan haha <3
nouw.com/tildajuujarvi
fluffandberries
fluffandberries,
Håper turen var helt super!:) Deilig når varmen endelig kommer litt nordover:) Ønsker deg en herlig helg!:)
nouw.com/fluffandberries
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Jag hade en riktigt mysig helg! <3
nouw.com/tildajuujarvi