HÖSTPEPP ELLER HÖSTDEPP?


Denna söndag har jag spenderat här, i soffan, till den absolut största delen. Jag har nämligen suttit och knåpat med en gammal komplettering för tentan som vi hade precis innan sommarledigheten och BÄSTA jag har i vanlig ordning skjutit på alltihop tills idag - sista kvällen före inlämning.. Så här har jag suttit i en himla massa timmar och försökt damma av studiehjärnan igen efter ett sommaruppehållet.

Jag passade även på att kolla schemat för höstens första kurs och så skrev jag in tiderna för föreläsningar och seminarium i kalendern - och jag skojar inte med er när jag säger att det pirrade till lite i magen, haha.. Jag är så redo för en ny termin, att få träffa mina tjejer oftare, att kunna styra mina dagar lite mer, ha mer tid över till både blogg och youtube, träning, häng med nära och kära... IIiiih!

Kan ni känna samma sak när hösten närmar sig?
Det är självklart supertråkigt att favvo-årstiden går mot sitt slut men alltså hörrni,
tänk; nystart, löv i alla fina färger, rutiner, nya mål, snygga höstoutfits?!?!

Jag är redo!


Gillar

Kommentarer

carolamelin
carolamelin,
Jag är exakt samma, jag kan planera saker i månfaser framöver men ändå gör jag saker sista minuten! hösten är faktiskt min favoritårstid, som du säger, det känns som en nystart på allt 😍
nouw.com/carolamelin