@ IDRE FJÄLL


Vi är framme i soliga Idre och svetten rinner om oss😄 Vi kom fram runt 18-tiden igår kväll och då åt vi middag, bastade och sen la vi oss då vi var så trötta. Imorse for jag och Feisal iväg till skiduthyrningen och fixade utrustning till oss samt skipass och sen var det bara att bege sig ut i backen.


Feisal som inte har stått på ett par slalomskidor sen han var 10 år gammal gjorde så himla bra ifrån sig!! Så duktig!! Solen gassade från en klarblå himmel och trots att vi lämnade jackorna hemma var det svettigt ändå. Så härligt! Mot sena eftermiddagen hade värmen förvandlat backarna till en tung sörja av blötsnö och vi bestämde oss att ge upp för idag när benen började säga ifrån hehe..


Nu har vi landat i stugan och snart är det dags för middag. När vi tankat lite mer energi blir det förmodligen en till bastukväll. Som den finne som jag ändå är älskar jag att basta och är därför mer än nöjd nu när vi har bastu i stugan😄 Btw, dessa nedersta bilderna på Feisal får mitt hjärta att slå dubbelt. Hur fin får man lov att vara?

Gillar

Kommentarer

Majzzan35
Majzzan35,
Välkommen till Idre 😊.
nouw.com/majzzan35
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Tackar tackar! 😊
nouw.com/tildajuujarvi
malinkirstine
malinkirstine,
Vad fina ni är 😊 Kram
nouw.com/malinkirstine
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Tack, jag blir så glad! Kram <3
nouw.com/tildajuujarvi
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så underbart 😊 <3
nouw.com/juliavnmelin
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Det var det verkligen <3
nouw.com/tildajuujarvi