JAG ÄR EN DRAMAQUEEN


Hörrni.. nu börjar det verkligen dra ihop sig.

Gud så dramatiskt det lät med tanke på att jag inte pratar om någonting annat än hemfärden😄 Men jag som har separationsångest vad gäller cirka aaaallting tycker det känns lite jobbigt. Det är någonting med dendär känslan av att göra någonting "för sista gången". Ta det sista doppet i havet, äta sista middagen, sova sista natten i detta magiska hotellrum..

Är det någon som känner igen sig i det eller är det bara jag som är sådär överdrivet analytisk och känslosam i vanlig ordning?
😄


Nu på kvällen har vi suttit ute i loungen och lyssnat på en trubadur med den finaste rösten någonsin. Hon sjöng så fina låtar och hennes röst var så vacker och skör att jag satt och glodde på henne när hon sjöng låt efter låt, haha. Det blev lite kyligt efter en stund men då gav en så söt tjej i personalen mig vääärldens största och mysigaste filt.

Jag körde precis ett träningspass som jag aldrig provat förut! Jag har alltså inte testat på denna träningsform tidigare och blev verkligen så positivt överraskad! jag kan dela med mig av passet som jag körde till er imorgon i ett inlägg om ni skulle vilja det? Nu väntar packning, en dusch och imorgon bitti påbörjas resan hem till Sverige igen.

Tack för att ni hängt med här på bloggen under denna vecka och både gillat och kommenterat. Det har betytt, och betyder så mycket för mig! Jag ser att några nya hittat hit och ni är så välkomna! Ni är bäst gänget❤

Gillar

Kommentarer