JAG ÄR HELT SLUT

Detta är vad jag skulle behöva just nu. På en solstol. På en strand. I Thailand.


Jag hoppas att er torsdag har varit fin såhär långt. Själv är jag helt slut efter en lång dag. Min torsdag började med ett besök hos tandläkaren och jag gick ut därifrån lite lätt chockad över att det gick så bra, haha! Jag hade nämligen fått för mig att jag har ett hål i en tand som jag tycker mig ha känt av då och då men allt såg tydligen superbra ut. Skönt att ha det överstökat också!

Efter tandläkarbesöket var jag hem en sväng och somnade faktiskt om och vaknar sedan av att Feisal väcker mig. Jag inser då att jag har ca 15 minuter på mig tills att bussen går. Så då var det bara att hoppa upp ur sängen, dra på mig första bästa outfit och bokstavligt talat kasta på mig lite smink och rusa till hållplatsen. Jag har med andra ord inte känt mig särskilt glammig idag - men jag hann i tid till det obligatoriska seminariumet iallafall. Så typiskt mig så att jag inte ens orkar med mig själv :D

Efter seminariumets slut stod det grupparbete på schemat så jag kom inte hem förrän vid halv 18. Då satte jag genast igång med att redigera klart gårdagens vlogg och den blev precis klar - nästan fyra timmar senare.

Nu skriker magen eftersom att jag, i vanlig ordning, helt glömt bort att äta då jag varit så inne i redigeringen.
Jag tänkte mest bara säga hej och önska er en fin kväll.


Vi hörs av mer imorgon (med lite roligare uppdatering, jag lovar!)

Kram!

Gillar

Kommentarer