JAG KRASCHADE BARA SÅDÄR


Vilken konstig tisdag jag haft hörrni. "Konstig" kanske är fel ord men jag vet inte annars hur jag ska beskriva den. Jag vaknade upp väldigt trött imorse när klockan ringde vid 08 och en halvtimme senare plingade Amanda på dörren. Jag hade nämligen bjudit över Amanda för frukost och en liten pluggdejt då dagens föreläsning återigen streamades via internet. Så mysigt att sitta hopkurade i soffan tillsammans bland kuddar och filtar (plus något gott att dricka såklart) och se på föreläsningen tillsammans. Ska sanningen fram så måste jag erkänna att fokuset på just själva föreläsningen inte var sådär kanonbra (för ovanlighetens skull.. :D) då vi hade så mycket att prata ikapp efter julledigheten. Det var iallafall supermysigt.

När Amanda hade åkt kraschade jag totalt, rent fysiskt alltså. Jag blev plötsligt så fruktansvärt trött, hängig och illamående så att åka till gymmet som planerat kändes alldeles omöjligt. Jag samlade dock mina sista krafter (oj så dramatiskt haha) och spelade in en video till kanalen innan jag totaldäckade i soffan och vaknade upp nu, fyra (!!) timmar senare. Jag förstår inte riktigt varför jag mått som jag gjort idag men jag håller alla tummar och tår för att jag inte är på väg att bli sjuk nu. Jag känner mig dock lite bättre nu efter min lite väl långa powernap så vi får hoppas att det håller i sig nu.

Förresten hörrni, jag tänkte fråga er om en sak. Imorgon kommer jag nämligen ha en liten "fixardag" här hemma i lägenheten då jag inte har någon föreläsning inbokad. Min fråga till er är om det skulle vara kul om jag vloggade hela dagen imorgon? Det blir en helt oplanerad vlogg där jag bara stökar och myser runt här hemma. Jag vet att några av er tycker sådana typer av vloggar är mysiga att kolla på medan någon annan förmodligen tycker att det är jättetråkigt, haha. Så vad tycker ni?


VILL NI HA EN MYSVLOGG DÄR JAG INTE GÖR SÅDÄR JÄTTEMYCKET?

Gillar

Kommentarer