JULGODIS I ÖVERFLÖD


Jag hoppas att ni mår bra och inte stressar alltför mycket. Hörrni. Oj, vilka mysiga dagar jag har haft. Jag har umgåtts med familjen, bebisgosat, julbakat massor och spenderat tid med fina vänner. Visst har jag en hel del att stå i, både nu och över julen, vad gäller skolan, men jag känner mig inte särskilt stressad ändå. Jag vill inte stressa. Jag vill inte slösa bort allt detta mysiga som händer nu på att stressa upp mig över skolarbeten. Det får lösa sig ändå tänker jag, hehe.


Igårkväll var vi några stycken i familjen som samlades hemma hos brorsan för att plöja igenom ett X antal recept på bakverk och julgodis. Vi blev kvar rätt sent och det var så mysigt. Doften av nybakat, en så fin julgran, levande ljus, julmusik, glögg och pepparkakor.. ni hör ju själva. Jag har precis klippt ihop en kort vlogg från kvällen som ni mer än gärna får kika på HÄR.


Nere i högra hörnet ser ni min storebror Olliver som idag kom hem från Finland för att fira jul. Så roligt att se honom igen, det händer nämligen inte mer än en gång per år kanske.. :D att familjen samlas kring julen gör det hela så mycket mysigare. Och viktigare. För mig.

Nu ska jag stänga igen laptopen och avrunda denna dag. Imorgon väntar ett sista seminarium på campus innan julledighet.

Är ni lediga över julen?

Jobbar ni?


Xx, Tilda

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Visst är det en härlig del av julförberedelserna - göra julgodis tillsammans. Och det är ruggigt gott. Dina bilder gör mig sååå sugen - ska själv ha uppesittarkväll med min yngsta dotter den 23e o passa på att göra lite till vårat julbord.
Jobbar hela julhelgen, dagarna fram till nyår o hela nyår - självvalt, bättre kollegor med småbarn i familjen kan vara lite lediga.
Ha en fin fredag
nouw.com/itismadeby