KLÄDKRIS INFÖR FESTIVAL? DETTA ÄR FÖR DIG

Hörrni!! Det är festivaltider nu och hur TREVLIGT är inte det? Lolla palooza rivstartade ju i Sverige förra helgen och jag led av en brutal FOMO från festivalens början till slut då jag inte hade möjlighet att njuta av festivalen på plats.. Hur som helst! Det är ju fortfarande en hel del festivaler som ligger framför oss och jag tänker att några av er kanske ska gå på någon eller några av dem? Bekant för de flesta av oss så är klädpaniken total inför sånnahär lite speciella tillfällen. Därför tänkte jag att jag ska dela med mig av hur jag hade klätt mig inför en festival sommaren 2019. ENJOY!

Dessa bilder bara skriker och andas festival för mig. Jag tycker att glitter och den bohemiska touchen som löper genom hela outfiten som en röd tråd är så typiskt festival. Och alltså, jag tycker att vi behöver ta tillfället i akt att köra all in med glitter när det väl vankas festival?!? Vi behöver liksom lite mer glitter i livet, visst?! 😄 Jag som alltid klär mig i svart, inte sällan från topp till tå, känner dock för att gå lite utanför min comfort-zone när det vankas festival och köra på lite färg för en gångs skull. Öppna ryggar och bohemiska flätor... Mhh.. Jag älskar det.

Precis såhär skulle jag vilja gå klädd, smuttande på iskall drink, tillsammans med härliga festivalmänniskor, lyssnande till härlig musik...

Jag hade nog lagt mitt främsta fokus på en härlig outfit, en bohemisk uppsättning och så såntdär härligt festival-glitter i fejset. Sen hade jag istället låtit makeupen gå i någon slags mjukare sotning med inte alltför skrikiga färger. Jag brukar vanligtvis inte vara rädd för att köra all in vad gäller sminket, särskilt inte när det vankas festligheter hehe, men just till festival tror jag att mitt fokus istället hade legat på allt annat än just sminket. Just för helhetens skull liksom, men också av den anledningen att festivaler ju kan vara ganska... slitsamma och chill? Man är inte supersugen på att gå undan och försöka fixa till en eyeliner eller en ögonskugga mitt i festivalstämningen. Visst?

Summan av kardemumman! Lite såhär hade jag tänkt mig att jag skulle vilja klä mig/se ut om en inbjudan till någon härlig festival skulle trilla ned genom brevinkastet någon dag här snart haha... 😝

Jag hoppas att detta inlägg kan inspirera (eller åtminstone lugna) någon festivalstressad stackare där ute😄 hade ni förresten velat att jag gjorde ett inlägg med plagg som jag hade köpt hem inför en festival så ni kan hitta dem via länkar? Kommentera gärna isåfall så ska jag ordna det!

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Sånt välbehövligt inlägg för mig att läsa då jag ska på Sensommar på lördag! Tack så mycket för inspon!
nouw.com/feliciaidachristina
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
ååh perfekt!!! hoppas du hade en kanondag <3
nouw.com/tildajuujarvi