LADDAT UPP MED NY ENERGI


Alltså hörrni, vilken mysig kväll jag hade tillsammans med My igår!
Vi både åt gott och drack pepsi max medan vi skrattade, pratade och funderade kring livet hehe. My är en så klok person med ett hjärta av guld och varje gång jag har umgåtts med henne är jag alldeles uppfylld av ny energi och inspiration. Hon är en sådan där fin vän som har förmågan att laga och läka det som gör ont i själen. Så värdefull.


Vi gosade ner oss i soffan, mätta och belåtna, med en varsin filt och så tittade vi på vår älskade Sandra Lindahls videos på youtube medan vi skrattade så magarna värkte. Hennes humor är av världsklass och vi har många gånger pratat om hur det skulle vara ifall hon hade blivit en del av vårt tjejgäng, haha. Så Sandra, ser du detta så hör gärna av dig om du vill bli vår vän :D


Jag gick loco inne på hemmakväll innan jag åkte hem till My.


Och idag har jag vaknat upp med både huvudvärk och yrsel och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det kan bero på..
Jag ska gå och ta mig en ipren och dricka massor utav vatten så kanske jag känner mig lite bättre sen.

Planerna för denna söndag är ännu väldigt oklara så vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på. Feisal bör komma hem från jobbet om ca 1.5 h så då får vi se vad han har tänkt hitta på idag.

Vad gör ni idag gänget? <3

Gillar

Kommentarer

Ida,
Underbart med sådana vänner ❤
Bra godissmak 😉
onlyonewaytogo.blogg.se
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Ja, sådana vänner bör en hålla hårt i 😊 Haha visst har jag? 😉
nouw.com/tildajuujarvi