LÄGGER DU NED TID PÅ PLANERING?


Jag vet att jag har nämnt min älskade kalender tidigare här i bloggen men jag vill ändå göra det igen, haha. För alltså wow vad jag älskar den! Inte bara för att det blir tusen gånger lättare att komma ihåg allting som ska göras (framförallt när det ska göras) utan också för att en kalender avlastar hjärnan något enormt. Stressen minskar så mycket av att jag skriver ned allting som jag behöver komma ihåg istället för att ha allting snurrandes i huvudet.

Genom planering är det lättare att skapa sig en balans i vardagen som känns behaglig. Genom att inför varje vecka planera och avsätta tid för exempelvis träning, vänner, familj, sambo och egentid så ökar chansen för att dessa stunder som du behöver för att må bra faktiskt blir av.

Det är dessutom lättare att utforma, planera samt att följa upp dina mål med hjälp av din kalender. Du får en överblick över veckorna vilket gör det lättare för dig att se var du kan avsätta tid för att göra något som tar dig närmare dina mål.


Nä, hörrni! Ni vet redan att planering är bra. Visst? Utan våra kalendrar skulle vi kanske missa att det är fredag idag? ;)

Kram på er, vi hörs vid ett senare tillfälle<3

Xx, Tilda

Gillar

Kommentarer

Macaulay
,
Hälsningar till er alla, jag vill berätta allt om hur jag botades av HERPES sjukdom av en läkare som heter omode. Jag surfar på Internet och letade efter bot på HERPES, när jag såg kommentarer från människor som talade om hur Dr. omode botade dem. Jag var rädd för att jag aldrig trodde på Internet men jag var övertygad om att ge honom ett försök eftersom jag inte har något hopp om att ha blivit botad av HERPES, så jag bestämde mig för att kontakta honom med hans e-postmeddelande och hans WhatsApp-nummer som anges i kommentaren [omodeherbahome @ gmail.com, + 2347015927966] när jag kontaktade honom gav han mig hopp och skickade en örtmedicin till mig som jag tog och det fungerade på allvar för mig, jag är en fri person nu utan problem, mitt HERPES resultat kom negativt ut och han kan bota även andra sjukdomar, ta tillbaka att ditt ex som har lämnat dig så länge och gör honom eller henne ditt bästa någonsin igen. Jag ber för dig Dr. Omode. Gud kommer att ge dig evigt liv, du ska inte dö före din tid för att du är en uppriktig och stor man