LÄR KÄNNA MIG LITE BÄTTRE

Jag hittade en lista inne på Gabriellas blogg som jag tyckte var lite speciell eftersom den innehåller lite känsligare frågor. Jag trodde att det skulle vara en enkel match men flera gånger kom jag på mig själv med att sitta och verkligen fundera, haha.. Här är mina svar iallafall!

1. Vad gör dig riktigt glad?
Jag kan känna mig riktigt glad när jag inte är sådär onödigt stressad och har kontakt med mina känslor! I perioder då det kan vara väldigt mycket på gång både runtom mig men framförallt inom mig så kan jag nämligen känna att jag är för "upptagen" för att ens märka av känslor som glädje och tacksamhet för allt det fina som jag faktiskt har i livet. Jag är helt enkelt så uppslukad av vad som pågår just där och då. Men när stressen sedan lägger sig så kan dessa lyckokänslor nästan skölja över mig istället.

Annars kan jag bli riktigt glad av små men betydelsefulla saker. En helt basic taco-kväll med familjen kan göra mig så glad i själen liksom:D annars så älskar jag shopping... det är sen gammalt.. går ju verkligen igång på att köpa kläder, träningskläder, smink, skor, jackor... u name it.

2. Vad gör dig ledsen och arg?

Åh.. det kan vara så många olika saker. Självklart alla dessa hemska orättvisor i världen.. Rasism.. Hur människor kan behandla andra & varandra så himla illa. Ibland kan det dock räcka med att jag ser en äldre farbror på stan för att jag tycker att han ser så ledsen och ensam ut haha.. Fy.. Men allra oftast blir jag faktiskt arg på mig själv, hur sorgligt det än låter. Jag tycker ofta att jag är osmidig, glömsk, svag, klumpig och så vidare. Jag behöver jobba på att bli en bättre kompis med mig själv.. :D

3. Hur hanterar du sorg?
Jag gråter och pratar. Sen gråter jag ännu mer och pratar lite till. Repeat.

4. Vad har skadat dig mest i livet?
Oj.. jag har varit igenom en del jobbiga grejer. Men vad som skadat mig allra mest är nog faktiskt jag själv tror jag. Jag är och har alltid varit hård mot mig själv samtidigt som att jag aldrig riktigt känt mig lugn och trygg i vem jag är (vilket i och för sig kanske är en konsekvens av några jobbiga händelser/perioder..?). Sedan har det i sin tur tagit sig i uttryck på lite olika sätt.

5. Vad i livet har gett dig mest glädje?
Min familj, feisal och mina vänner.

6. Vilka känslor tänker du på när jag säger musik?
Allihopa i hela världen! Musiken finns alltid där och ger utrymme för alla olika känslor. Jag älskar musiken och den är verkligen en så stor del av mitt liv - det går inte en enda dag utan att jag lyssnar på musik.

7. Känslig eller känslosam?
Är det någon skillnad på känslig och känslosam? Haha nu blev jag lite förvirrad faktiskt. Men jag skulle nog våga påstå att det går att kalla mig för både och.

8. Hur ofta gråter du?
Oj, det är verkligen så olika! I vissa perioder gråter jag varje dag, i andra perioder var tredje dag medan det ibland kan gå veckor utan att jag gråter alls. Men jag är heller ingen som går runt och håller tillbaka tårarna om jag behöver gråta. Vi systrar i familjen brukar lite skämtsamt kalla det för att "duscha själen" :D Blir dock rörd ganska lätt haha, så ibland är det positiva tårar också ;)

9. Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar?
Jag känner mer än vad jag visar! Utan tvekan :)

10. Blir du lätt irriterad?
Beror helt på situation tror jag. Men när jag blir riktigt stressad får jag stressirritation deluxe alltså! Typ om jag har en tid att passa och inte kan hitta exempelvis hemnycklarna.... kaos :D


Gillar

Kommentarer