LIVET ÄR SÅ SKÖRT

Ni är säkert många som följt Ida Boström genom hennes sociala medier där hon öppet och ärligt delat med sig av sin resa och kamp mot sin cancer. Jag har faktiskt inte vetat vem hon var fram till i torsdags då en bild på hennes vackra ansikte kom upp på mitt instagram och när jag läste bildtexten fick jag en så stor klump i magen. Ida har, efter 8 år av daglig kamp mot sin cancer, fått somna in. Jag klickade mig in på hennes instagram och efter det har jag varit helt fast och hur jag än försöker så kan jag inte släppa det. Jag får så ont i hela kroppen och känner en så stor sorg.


Så vacker, så godhjärtad och så levnadsglad. Har ni inte hört om Ida tidigare tycker jag att ni ska gå in på hennes facebook, instagram samt youtubekanal och ta del av hennes historia. Det är så gripande, så fruktansvärt smärtsamt och tragiskt men samtidigt en så bra påminnelse om hur vi bör ta vara på livet och leva det till fullo. Som Ida själv säger; vi vet aldrig, aldrig nånsin när det tar slut.

Nu har Ida fått somna in och komma till ro efter flera år av kamp och strid mot sin egen kropp. Mina tankar går till henne, men också till hennes man och hennes barn. Så fruktansvärt. Vila i frid, du fantastiska kvinna. <3

Xx, Tilda

Gillar

Kommentarer