MAGI


Jag säger bara wow. Vilken kväll jag hade igår.

Under min gymnasietid gick jag i en klass som för alltid kommer att vara någonting speciellt för mig. Den sammanhållningen som vi hade, genom alla de tre åren, är på en helt ny nivå. Vi var bara 13 stycken i vår klass - alla så olika men ändå så bra komplement till varandra. Jag var en förvirrad själ när jag började gymnasiet efter att bara någon månad tidigare tagit ett stort beslut som förändrade hela mitt liv. Jag kände mig sårbar och rädd för vad som skulle hända, men oj så bra det blev ändå.

Vi tog studenten 2016 och har träffats några enstaka gånger efter det. Men trots att det går lång tid mellan gångerna då vi faktiskt samlas igen så är allt precis som det alltid varit när det väl sker. Och det är så fint! Igår samlades vi vid ett så fint ställe här i Borlänge och pratade, lyssnade på musik, och umgicks i solen innan den sänkte sig ned bakom grantopparna. När mörkret la sig (och med den också kylan) så satte vi oss runt en öppen eld där vi fortsatte catcha up och prata igenom allt som hänt sen vi tog studenten. Vi delade öppet med oss av både högt och lågt - och flera gånger tänkte jag bara att; wow, dessa människor. De är helt fantastiska.

Kvällen avslutades på Lion bar i stan och jag somnade nöjd och glad över kvällen ganska så fort efter att jag kom hem en bra bit efter midnatt. Jag tänker att jag inte behöver skriva så mycket mer utan att jag hellre låter bilderna tala för sig själv. Det dyker dessutom snart upp en video från denna magiska kväll på kanalen där jag hoppas att känslan och stämningen framgår lite bättre. Men alltså - återigen. Wow, vilket gäng.


Gillar

Kommentarer