MARKNAD OCH SOCKERVADD


Under denna helg är den årliga marknaden här i stan och jag och Sanni passade på att svänga förbi området under eftermiddagen.
Men alltså wow så kallt det var! Det gick liksom inte att njuta av att bara strosa runt för att det blåste sådana isvindar att man nästan fick brainfreeze, haha. Ni ser ju på bilden ovan hur folktomt det var, misstänker att många hellre håller sig inomhus när det blåser så. Det blev därför inte alls en lång visit på marknaden för vår del denna gång.


Efter marknaden var vi en sväng till ica maxi och handlade. Efter många om och men beslutade vi oss sedan för att gå en liten promenad till älven för att testa den nya kameran lite och slutligen blev det en donken-drive. Alltså hörrni, det känns som att denna dagen har varit fullspäckad och bara swishat förbi men nu när jag tänkte sätta mig ned för att skriva om den inser jag att vi inte gjort någonting vettigt alls under alla dessa timmar, haha..
Men det är väl också helt okej, särskilt på en lördag. Ellerhur?Från en sak till en annan - sanni är så galen vad gäller hennes hår
! Hon kan få för sig att hon vill ha en sidecut och en halvtimme senare har hon fixat det själv med rakapparaten. Hon ställde sig precis i vårt badrum med en kökssax och kapade av håret på sig själv?! Jag som är en sån fegis tycker det är hur ballt som helst att våga experimentera med håret sådär. Det blev dessutom riktigt snyggt! Jag ska visa er resultatet imorgon!


Världens knäppaste och bästa lillasyster är du<3


  • LIVET

Gillar

Kommentarer