MATMARKNAD OCH CHURROS

Hej hörrni, hur har er torsdag varit? Igår kväll ställde jag in dagens alarm lite extra tidigt för att hinna äta en ordentligt frukost innan dagens seminarium. Tanken var god, men imorse hörde jag inte alarmet överhuvudtaget vilket resulterade i att frukosten istället fick bli en halvfräsch banan bakom ratten medan jag gasade till skolan i ren stress. Jag klev in i seminarium-salen exakt klockan 9.30. Så typiskt mig! Ibland känns det som att hur jag än försöker så lyckas jag aldrig vara i god tid, haha. Jag är hopplös.

Seminariumet gick i varje fall bra varpå vi sedan åt lunch tillsammans i vår studiegrupp för att göra klart det sista på veckans uppgift. Vi hann klart med allt som skulle göras och har därmed också tagit helg redan idag vilket känns så skönt. Helgen känns genast mycket längre med en dag extra ledighet! Min studiegrupp är fullproppad av duktiga och ambitiösa tjejer, och vilket bra jobb de har gjort under denna vecka<3

Vid fem-tiden åkte jag och Sanni in till Falun där vi mötte upp Mamma och Ottilia + barn. Vi strosade sedan runt på stora torget där den internationella matmarknaden äger rum under denna vecka. Det var mysigt att få se vad alla de olika länderna hade att erbjuda och där fanns allt ifrån pizzor, våfflor och ostar till churros, fudge och salami. Det regnade dock under hela tiden och temperaturen låg inte på mer än någon enstaka plusgrad vilket inte var en kombination som gick hem särskilt väl hos kidsen haha..

För den som gillar fudge-godis skulle detta ha varit ett paradis. Jag är dessvärre inget fan av fudge men jag tyckte det såg så härligt ut haha!

Det var som sagt väldigt regnigt och blött.
Jag hade tagit på mig rejält med kläder för att slippa frysa, som ni kanske ser haha.. :D


Till middag blev det langos vilket definitivt gick hem hos Vide. Haha, så gullig :D

Idag fick de riktiga höstbootsen åka på.

I vagnen gömde sig ännu en gullrumpa som dessvärre inte alls ville bjuda till med något gulligt leende, detta var allt jag fick :D

Som efterrätt och avslutning blev det churros till hela gänget.

Detta har sammanfattningsvis varit en bra och mysig torsdag trots regn och rusk. Det var kul att få spendera lite tid med både mamma, Ottilia och hennes barn då det var någon vecka sedan som jag träffade dem senast. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - vad vore jag utan min familj?

Gillar

Kommentarer