MIN SOMMAR - JUNI 2018


Dåså hörrni, då kör vi del två av "min sommar 2018" och denna gång med fokus på Juni månad...


Juni började fantastiskt med en veckas "återhämtnings-semester" i Kroatien tillsammans med Feisal. Du kan läsa mer om vår resa till kroatien här.


Dagen efter vi landat på svensk mark igen var jag bjuden på Amilia och Marcus bröllop. Det var en helt fantastisk dag med strålande sol och kärleken flödade. Jag har skrivit ett inlägg om bröllopet här.


Jag och Sanni frossade i vattenmelon.


Mosters sommartjej<3


Jag, Sanni och Feisal var iväg en kväll och spelade biljard. Denna bild är tagen vid 21-tiden och det är så ljust och varmt fortfarande. Tänk vad härligt!


Molly<3


Midsommar firade jag till en början i Mockfjärd hos bror min tillsammans med några av mina syskon. Där åt vi gott och gick en tipspromenad som Jenita ordnat. Mot kvällen åkte jag hem till My där Nadja och Anna också befann sig och så styrde vi slutligen kosan mot Leksand. Det var en kväll som inte riktigt blev som planerat och vi irrade runt i en skog i flera timmar haha.. När jag kom hem vid 3-tiden på natten var jag tvungen att ta en lång, varm dusch för att tina upp. Men det var en rolig kväll tillsammans med härliga tjejer så jag var nöjd ändå! :)


Dagen efter var det "barnens midsommarfirande" i Boan och jag höll bokstavligt talat på att svettas bort. Jag hade klätt mig helt fel med tanke på en temperatur på åtminstone 30 grader. Här ser ni hur jag försökt rädda (eller åtminstone hantera) situationen genom att göra om min tröja till någon slags tubtopp haha..


I och med den brutala värme som vi hade i somras var sommarkvällarna verkligen magiska. Ljumma och behagliga med en fantastisk kvällssol. Älskade det.


På en promenad i mitt älskade Gagnef<3

Gillar

Kommentarer