MIN SOMMAR - MAJ 2018

Jag tänkte att jag skulle sätta mig och skriva ett inlägg om min sommar 2018, men i och med att mitt mående varierade så mycket under den perioden känner jag att det är bättre att dela upp sommaren månadsvis istället - i egna inlägg. Jag tänker att jag börjar med att se tillbaka på maj månad för som ni alla säkert minns så kom ju sommaren väldigt tidigt i år. När jag bläddrar tillbaka i mitt galleri till alla bilder som knäpptes i maj blir jag så förvirrad för att de ser ju ut att vara tagna i typ juli, haha. Hur som helst, jag hoppas att ni gillar<3

Jag och Feisal hade en rätt knasig tid i vår relation just då så det blev en hel del promenader i solen då vi ventilerade och pratade om allting mellan himmel och jord.

Jag, Sanni, Ottilia och kidsen gjorde sommarens första besök på Torsångs café. Det är ett så mysigt ställe beläget precis vid vattnet.

Vi var hem till Feisals mamma i djurmo en solig dag och då var även Sofie där med barnen. Här leker Feisal och sötaste Joline titt-ut, haha <3

Vi hängde en eftermiddag på Lugnets utomhusbad.

Sommarlovet låg precis runt hörnet och stämningen var sådär härligt bubblig som den alltid är sista veckorna på terminen. Vi njöt av solen utomhus så fort tillfälle gavs. Tänk att jag hade turen att hamna i samma klass som dessa? Tacksam.

Jag och Sanni följde med Feisal till en liten sjö för att testa fiskelyckan. Det var dock helt dött och vi fick inte ens så mycket som ett enda napp, haha..

Jag passade på att åka till Gagnef så mycket jag kunde för att mammas och pappas gård är en av mina absoluta favoritplatser i världen, särskilt under sommaren. Måste också säga att mina syskonbarn är så söta allihop?! Tänk att jag får vara omgiven av alla dessa gullungar. Pluttisar.

Jag och Amanda bestämde oss att spontant gå ut på Rådhuskällaren en kväll. Vi hade så roligt och dansade hela kvällen trots att vi bara druckit pepsi max, haha. Det är en av många saker som jag älskar med Amanda, att vi har så genuint roligt ihop och kan gå ut och dansa helt nyktra utan problem. Min sidekick<3

Storasyster kom till dalarna och hälsade på. Stunning.<3

Jag och Sanni var så somriga i våra klänningar under en av alla varma dagar.

Jag var ut och åt på Liljan med Sanni och Amanda. Alltså hon är så vacker min vän. <3

Jag hade en fantastisk helkväll med My. Underbara människa. <3

Kramkalas<3


Jag måste säga att maj var en bra månad.
Mycket sol, mycket värme, mycket kärlek och många underbara människor. Det var en glad tid<3

Gillar

Kommentarer