OBEKVÄM I MIN EGEN KROPP

Ikväll hade jag lite tid över och bestämde mig för att ta ett varmt bad. Jag gör det faktiskt rätt sällan, trots att jag ju vet hur avslappnande det är. Jag har alltid så bråttom och tänker därför att det är onödigt att tappa upp ett bad när jag lika gärna bara kan ta en dusch. Ja, ni förstår säkert. Men ikväll bestämde jag mig för att faktiskt ta mig ett varmt bad och bara sitta där så länge tills jag fick skrynklig hud på fingertopparna.

Och jag började såklart tänka på en hel del och känna efter. Hur jag mår, vad jag känner kring allt som sker och hur livet i allmänhet känns just i stunden. Och jag måste säga att jag faktiskt mår väldigt bra för att vara inne i en sån grå period vädermässigt, vilket vanligtvis brukar påverka mig, mitt humör och faktiskt hela mitt mående väldigt negativt. Jag är tillfreds med det mesta just nu och känner att jag är på väg någonstans vilket känns skönt eftersom att jag är livrädd för att bara stå still och trampa på samma ställe.

Jag har dock en period just nu där jag inte är särskilt snäll mot mig själv, rent utseendemässigt. Jag tycker inte om mig själv just nu. Jag gillar inte vad jag ser i spegeln och jag undviker därför i att titta i den överhuvudtaget. Min hy avslöjar att det varit mycket på gång under de senaste veckorna och jag skyller alltihop på mig själv. Jag känner mig obekväm i min egen kropp och tycker därför att alla kläder både ser allt annat än smickrande ut och känns fel. Jag får någon slags obehaglig känsla i hela kroppen när jag tar på mig precis samma outfit som alltid varit ett vinnande koncept. Ni vet en såndär outfit som alltid räddar upp en rejäl klädkris. Jag vill helst gömma mig i stora tröjor att drunkna i bara för att synas så lite som möjligt.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med detta inlägg eller om det ens har något syfte.. Det är helt enkelt bara tankar som snurrar runt i huvudet på mig just nu. Jag vill dock påpeka att jag mår bra i övrigt och att jag är tacksam för varje dag då jag faktiskt genuint mår bra. Detta är bara någonting som gnager i mig och som faktiskt känns jobbigt för stunden.

​Xx, Tilda 

Gillar

Kommentarer

malingrubb
malingrubb,
Heja dig! ❤️ Kram
nouw.com/malingrubb
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Tack för pepp, det behövs! Kram ❤️
nouw.com/tildajuujarvi
evelinarou
evelinarou,
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Blir så glad. Tack ❤️🌹
nouw.com/tildajuujarvi
Tessjohans
Tessjohans,
Känner igen mig så mycket i dessa tankar! Så skönt att du vågar ta upp sådant, känns som om man inte blir lika ensam om detta <3
nouw.com/tessjohans
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Vi är nog många som bär på dem. Tack fina för din respons ❤️❤️ stor kram
nouw.com/tildajuujarvi
eelinjansson
eelinjansson,
Är i eexakt samma period nu! Glöm inte att du är grym och fantastiskt fin ❤️❤️
nouw.com/eelinjansson
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Men åh, tack finis! Och detsamma till dig <3 <3
nouw.com/tildajuujarvi
Ottilia
,
Du är världens finaste!!
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Meeeeen❤️❤️❤️❤️
nouw.com/tildajuujarvi