PROVAT PÅ MAMMALIVET

​Imorse ringde brorsan mig och frågade om jag hade möjlighet att ta hand om Loke en stund då han och Hanna behövde åka iväg till vårdcentralen och sjäääälvklart kunde jag det! Det är nog ingen som har missat hur nära mitt hjärta denna unge står vid det här laget, hehe.. Feisal är iväg på jobb och Sanni har sovit borta under helgen så det var bara jag och Loke - riktig kvalitetstid med andra ord😊 Vi lekte först en stund inomhus för att sen bege oss ut i solen och äta mellis och gå på promenad. 


Sen somnade Loke så sött i vagnen och jag passade på att sitta en stund i solen. Ossian (brorsan) ringde mig och berättade att de var tvungna att åka vidare till Falun för vidare undersökning så vi bestämde att Loke skulle bli kvar lite längre än vad det var tänkt från början. Men det gjorde mig ingenting.


När jag tröttnade på att sitta ute i solen och glo (haha) gick vi in igen och jag började redigera det lilla video-material jag hann samla i Idre innan jag började må dåligt. Det räckte till en 5 minuter lång vlogg.. Jag är lite kluven i hur jag ska göra - om jag ska publicera den eller skita i det helt. Det känns så fjuttigt med 5 ynka minuter men samtidigt kan det ju vara roligt att se någonting iallafall? Vad tycker ni?


Loke blev hur som helst kvar hos mig till klockan hann bli 21. Vi hann umgås en del med syrrorna också och hänga i lekparken utanför vår lägenhet. Barn är väl bland det finaste? Så mycket kärlek och glädje som de ger. Jag kan inte ens tänka mig hur starkt man måste känna för sitt egna barn om jag känner såhär mycket för mitt syskonbarn hehe..

Gillar

Kommentarer

fluffandberries
fluffandberries,
Så stas😊😊
nouw.com/fluffandberries