SHOPPINGTISDAG

Hej hjärtan, hur mår ni? Jag har precis kommit hem efter några timmar på kupolen med Sanni. När jag vaknade upp imorse kände jag mig inte pigg alls men fram mot eftermiddagen var energin bättre så då tyckte jag att det var en bra idé att börja göra sig av med månadens CSN redan första dagen ;)

Nej men vet ni vad? Jag älskar att shoppa mest i världen, det är verkligen det roligaste jag vet. Men det är ingen billig hobby har jag insett haha.. Hur som helst fick jag med mig lite smått och gott hem, som t. ex en mössa! Jag brukar inte känna mig alls bekväm i mössa men jag känner ändå att det var ett nödvändigt inköp nu när jag fryser konstant. Vi får hoppas att jag vänjer mig vid hur jag ser ut i den så att den faktiskt kommer till användning hehe..

Vi hann självklart med att käka en nachotallrik på TacoBar i vanlig ordning. Jag är inne i en period då jag skulle vilja äta det varje dag, haha.. äter numera alltid taco-rätter med sojafärs istället för köttfärs och det är verkligen så gott?! Har ni inte provat så tycker jag definitivt att ni ska göra det!

Hoppas er tisdag har varit bra<3

Gillar

Kommentarer