SNAPSHOTS LATELY

från de senaste dagarna..


Jag har som ni vet hemtenta att skriva under denna vecka vilket alltså betyder att mina dagar inte är särskilt händelserika just nu. Men några bilder har jag ändå knäppt av mellan varven. Som dessa ovan.

Jag har jobbat och tagit promenader i det fina vädret. Kvällssolen har varit alldeles magisk och likaså känslan av att kunna skippa jackan under promenaderna.


Det är som att hela världen sakta vaknar till liv igen. Gräset börjar bli grönt och blommor i alla olika färger och former trängs med varandra.Jag har tränat i vanlig ordning och träningen flyter på väldigt bra just nu vilket känns skönt. Jag tränade igårkväll och jag kan ju berätta för er att det inte var sådär supertrångt på gymmet under valborgsmässoafton haha😏


Och sen, det bästa av allt, så har jag varit och fått mina naglar fixade!! Som jag längtat. Jag fixade ju naglarna regelbundet i mer än ett års tid men sen kände jag att mina naglar behövde en paus då de hade blivit så sköra. Men gud vad jag saknat att ha fina och fräscha naglar utan att behöva måla/klippa/fila dem flera gånger i veckan! Denna gång blev den en fräsch ombre vilket jag tyckte kändes passande såhär i soliga tider. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer