SVULLEN ÖVERLÄPP

Alltså fantastiska, fantastiska fredag! Det är någonting särskilt med fredagar alltså, tycker ni inte? Det känns som att människor ute på stan plötsligt blir lite trevligare och piggare. På bussen där det många gånger kan vara en rätt dyster stämning pratas det på fredagar istället om olika roliga planer för helgen och i matbutikerna trängs kunderna när de sträcker sig efter ingredienserna till den efterlängtade fredags-tacosen. Nu kanske några av er tänker att detta är något av det värsta ni vet (fredagsruschen liksom haha) men jag tycker faktiskt att det ligger någonting mysigt i det hela. Den där bubbliga stämningen som tar över när ännu en arbetsvecka är avklarad och man har en hel helg med sovmorgnar, mysfrukostar och härlig kvalitétstid med nära och kära framför sig. Så härligt!

Jag har ju dock, som ni vet, smygstartat min helg redan igår så min hjärna vill hela tiden tro att det är lördag idag. Imorse blev jag väckt av Feisal då han tyckte att jag hade sovit tillräckligt när jag var inne på min 11:e timme sömn, haha.. Vaknar då upp till en svullen överläpp som pryds av ett härligt munsår.. Känns ju inte sådär superskönt.

Hoppas verkligen att detta munsår vill försvinna fort..

När jag väl vaknat till ordentligt så kilade jag över till ICA och hämtade ut två paket varav det ena innehöll en ny laddare till min dator! Alltså hallelujah, ääääntligen! Det har varit så jobbigt att behöva låna andras datorer hela tiden då mycket av min tid går till att knappa på datorn i och med både plugget och bloggen. Men nu så hörrni, nu är jag på banan igen! Det andra paketet innehöll en svart Levi´s tisha som jag gav till Feisal som en liten fredagspresent. Tänkte att han skulle vara så snygg i den så jag var tvungen att slå till när den dök upp på mitt feed hehe..

Mot eftermiddagen blev jag upphämtad av Ottilia och Sanni för att åka en sväng till Rusta. Jag hittade så mycket fina saker till lägenheten men jag fick lov att lägga band på mig själv lite med tanke på hur mycket pengar jag redan har hunnit göra mig av med denna vecka.. :D

Men detta roliga fick ändå följa med mig hem från rusta, hehe.. Jag tycker på riktigt att det blir lite roligare att diska om jag åtminstone får göra det med en diskborste i en fin färg. Någon som håller med mig? :D

Sedan blev det en elegant fredagsmiddag på inget mindre än MAX hamburgare ;)

Mosters<3

Hoppas att ni har haft en fin fredag såhär långt och så vill jag passa på att önska er en trevlig helg<3

Gillar

Kommentarer

sandraedstrom
sandraedstrom,
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Men darling ❤️
nouw.com/tildajuujarvi