TACK FINA STOCKHOLM


Hej hjärtan, jag hoppas att ni mår bra trots de kyliga minusgraderna. Jag sitter i just detta nu på tåget på väg hemåt mot Borlänge efter 1.5 fantastiska dygn. Det har varit så mysigt att strosa runt i butiker utan någon som helst stress och bara skoja runt sådär som vi alltid gör i vår familj haha.. Vårt hotellrum hade så stora, fina fönster så imorse passade vi på att knäppa några kort vid dem.


Min älskade lillasyster. Vad vore jag utan dig?


Igår strosade vi runt på Mall of Scandinavia hela kvällen och sen stupade vi i säng på hotellet, vi var så trötta! Imorse var det bara att hoppa upp när alarmet ringde för att hinna till frukosten. Det är någonting speciellt med hotellfrukost, ellerhur? Wow, så gott (och mysigt) det var.


Sedan har vi strosat runt i butiker och i vimmel av människor på stan. Vi har gått vilse så många gånger att våra ben velat lägga av efter att vi gått runt i cirklar i evigheter, haha! Här hade vi efter många om och men hittat till Mr. Cake.
Vi föll pladask för alla fina bakelser som stod uppställda på rad och bestämde oss för att köpa med oss ett gäng. Mums.


Sen fick jag och Sanni chansen att leka prinsessa för ett tag. Sanni tar ju studenten till sommaren och kommer då att gå på studentbal. Av den anledningen kikade vi på balklänningar i alla olika färger, modeller och material. Jag har gjort bilderna svartvita för att Sanni inte vill avslöja vilken färg klänningarna hon kikade på går i, hehe.. Sanni var så vacker så att jag fick lite ont i hjärtat och jag är nu ganska säker på vem som kommer att stå och grina på första parkett när balen väl äger rum i Juni...... Kan ni gissa vem? :D


Vi lyckades göra några fynd under dagen vilket resulterade i en mängd kassar och påsar att bära runt på. Men så fint det var överallt med julpynt och ljusslingor överallt. Det var dock rätt kallt idag och minusgraderna nöp i kinderna. Men så började det snöa litegrann nu mot kvällen vilket jag tyckte fick alltihopa att kännas ännu lite mer juligt och gosigt. Det hör ju till, visst?


Min fina mamma och klippa i livet. Tacksam.

Dåså hörrni, det var vårt 1.5 dygn i Stockholm i stora drag. Som vanligt när jag vloggar är jag så fokuserad på att filma att jag helt enkelt glömmer bort att knäppa bilder också.. Jag berättar för er här på bloggen när vloggen är ute på kanalen för er att se. Där får ni se mycket mer än såhär. Stay tuned.

Nu rullar tåget in i Borlänge så jag måste avsluta här.
Jag hoppas att er helg varit fin och er måndag likaså.

Vi hörs igen imorgon!

Ni är bäst<3


Xx, Tilda

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vår underbara huvudstad
nouw.com/stenhagenbettan
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Ja, den är ju så vacker..
nouw.com/tildajuujarvi