TILL DIG SOM FÖLJER MIG PÅ YOUTUBE


Dagarna bara swishar förbi och jag hinner inte alls med just nu känner jag.
Jag har faktiskt känt mig lite stressad under de senaste dagarna. Jag märker det mest om kvällarna när jag ska sova. Jag har så svårt att komma till ro och slappna av medan tankarna bara snurrar runt och runt..

Det är så mycket som jag behöver hinna med om dagarna just nu så att dygnets 24 timmar känns väldigt otillräckliga.
Jag har som ni vet tenta på fredag i juridik (socialrätt 2) och det är så mycket som jag ska få in i mitt huvud tills dess. Alla dessa lagar, metoder, paragrafer, principer... Gaah, emellanåt känns det som att det är så mycket att jag inte ens vet i vilken ände jag ska börja plugga haha..

Utöver det vill jag i vanlig ordning hinna med er såklart! Jag vill fota, blogga, filma och redigera videos. Och träna. Och umgås med vänner och familj. Och laga matlådor. Äsch, jag är säker på att ni förstår vad jag menar. Men det är inte många dagar kvar på denna vecka sen vet jag att stressen kommer att avta. Bara att hålla ut lite, lite till! :)

Ni som följer mig på youtube kanske har märkt att denna veckas video i miniserien "veckans inspirations-lista" inte har dykt upp än.
Jag har verkligen inte haft tiden till att sätta mig med den ännu men min plan är att både filma, redigera och ladda upp den imorgon! Så senast imorgon kväll ska nästa "avsnitt" finnas uppladdad på kanalen.


Jag är precis hemkommen från ett Powerhour-pass och har tagit en dusch, hoppat i myskläderna, tänt ljus och slagit på en mys-lista på Spotify. Nu blir det plugg resten av kvällen. Heja heja!

Gillar

Kommentarer