TISDAG

Åh hej hallå! Nu har jag äntligen landat lite. Jag har haft en toppenbra tisdag och jag hoppas att ni haft detsamma! Har ni fått vara ute i solen någonting?

Trots att det inte var särskilt varmt ute under förmiddagen värmde solen ändå på rätt bra på balkongen. Jag passade på att ta ett glas (eller två) kall pepsi max ;)

Under eftermiddagen åkte jag mot gagnef och hängde med syrrorna och deras kids. Jag var en sväng hem till mamma och pappa också och alltså, det är min favvoplats. Det kommer alltid att vara hem för mig. Det är så konstigt hur man kan uppskatta någonting så mycket såhär i efterhand. När jag fortfarande bodde hemma ville jag bara därifrån, haha..

Jag och lillasyster åkte sedan direkt och tränade (därav min sportiga outfit ovan hehe) för att sedan handla ingredienser till en sååå goood sallad med en massa gott! Nu har jag faktiskt redan lagt mig i sängen och tanken är att jag och feisal ska slå på en film att somna till - om vi kan komma överens om vad vi ska se det vill säga, det är inte alltid så lätt ska ni veta haha;)

Vi hörs imorgon! Godnatt!<3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer