TRÄNING, BASTU OCH JORDGUBBAR

Alltså wow, dagarna bara swishar förbi. Har knappt ens fattat att vi ju är inne i juni månad och imorgon är det redan den 14e liksom?! Det går nästan lite för fort tycker en sommarkär tjej som jag hehe.. Hur som helst - hej på er! Jag har precis kommit hem efter ytterligare en kväll hos mamma och pappa. Mamma hade köpt hem massvis av jordgubbar som vi frossade i, och så bakade hon dessutom vaniljbullar. Bullarna fick jag dock lov att hoppa över eftersom de innehöll gluten men de doftade iallafall gudomligt.

Doften av nybakta bullar är väldigt mycket nostalgi för mig, Jag minns när jag var liten och mamma bakade bullar medan vi bastade och så fick vi smaka en alldeles färsk bulle tillsammans med ett glas kall mjölk när vi bastat klart. Haha, det var livet det hörrni! ;)

På tal om bastu - det var lite därför jag åkte hem till mamma och pappa, för att basta efter träningen. Jag och Sanni körde ett tabata-pass på gymmet och så åkte vi direkt därifrån till gagnef och en uppvärmd bastu. Gud, vad jag kan sakna att ha en bastu hemma ibland! Känslan efter bastun är ju helt magisk. 

Jag var så svettig efter träningen att jag var tvungen att hålla för mitt ansikte.. hehe sorry.

Nu ska jag gå och hänga med Sanni, vi hörs mer imorgon!
Kram och godnatt<3

Gillar

Kommentarer