VÅR RESA TILL KROATIEN

Innehåller affiliate-länkar


På min 21-årsdag fick jag en utlandsresa i födelsedagspresent av F, och den 1 juni i år packade vi väskorna och åkte iväg till Kroatien för en veckas semester med sol och bad. Jag skrev sista tentan för termin 2 dagen innan vi åkte så jag såg verkligen fram emot att bara få ligga vid poolen/havet hela dagarna och göra absolut ingenting.


Dessa frukostar som vi blev bortskämda med varje morgon alltså! Wow. De hade till och med glutenfritt bröd?! Men det var också det enda glutenfria jag hittade på hela resan, men lika nöjd var jag för det haha. För att inte tala om middagen som dukades fram varje kväll?! Så fräscht och så gott. Det tog dock ett tag för mig att vänja mig vid att inte äta nutella till frukost varje morgon när jag väl var hemma igen hehe.. :D

Svart bikinitopp // Bikinitrosa // Baddräkten verkar vara slut, men en liknande hittar ni här!

Jag gled mest runt såhär hela dagarna. Det var kul att få användning för alla bikinis och baddräkter för en gångs skull. Jag är ju en sån badkruka i vanliga fall så det är sällan att de kommer till användning hemma i Sverige.


Massor av poolhäng...


... och när vi tröttnade på att sola och bada gick vi runt lite i området eller längs stranden som var så fin med de ljusa stenarna.

Och såhär såg nästan alla våra dagar ut under semestern.
Det var en resa med 100% fokus på att bara ladda upp batterierna, äta gott, sova ut, njuta av solen och av att bara få umgås med varandra. Vi kände att det var precis vad vi behövde då.


Nästa resa vill jag satsa på att se mer av landet och områdena runtomkring!
Jag känner mig inte klar med Kroatien - så dit vill jag definitivt resa igen.

Har ni varit i Kroatien?

  • RESOR

Gillar

Kommentarer