VARFÖR BLIR JAG ALDRIG NÖJD


Sen vi höres av senast har jag haft lite olika grejer för mig. Dels har jag hunnit skriva två (!!) hemtentor som ska vara inlämnade idag innan klockan slår 24.00. Jag ska bara finslipa lite på dem innan jag lämnar in dem. Jag känner mig ju aldrig nöjd med mina arbeten, tentor osv vilket gör att jag sitter i timmar och granskar vad jag skrivit och känner mig därför aldrig varken klar eller nöjd. Någon som är likadan?


Jag har umgåtts och spenderat tid med My. Väldigt tacksamt. En av de absolut klokaste personerna jag vet. <3


I fredags hade vi en helt underbar kväll tillsammans med mina socionomtjejer. Vi spelade julklappslek och jag vann produkterna från the body shop och en stor svart hårsnodd med glittertrådar i. Nöjd!
Det var en så mysig kväll och det känns så konstigt att tänka på att vi egentligen bara känt varandra i lite mer än 1 år.
Dessa tjejer känns så självklara i mitt liv. <3


Jag och Sanni var till simhallen igår och såg luciashowen som borlänge simsällskap anordnar varje år. Väldigt fint och mysigt. Lite extra vackert när ljusen reflekteras så fint i vattnet.


Brrr så kallt det har varit de senaste dagarna, hörrni. Temperaturen har närmat sig -15 grader här i Borlänge. När det är så kallt och kyligt ute vill jag helst bara hålla mig inomhus och gosa, tända ljus, se på film och kramas.

Nu vet ni lite vad jag haft för mig under de senaste dagarna!
Nu ska jag ta mig an tentorna en sista gång innan inlämning.
Vad gör ni idag?


Xx, Tilda

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Så fina bilder!!
nouw.com/juliablomgren
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Åh, så glad jag blir! Tack <3
nouw.com/tildajuujarvi