VECKANS....

VECKANS MÅENDE
Jag har mått bra! Jag har känt mig sådär bubblig i kroppen många gånger under denna vecka - av olika anledningar. Början av veckan var snäppet stressigare då tentaångesten gjorde sig påmind med jämna mellanrum men annars har jag bara känt mig positiv och peppad. Rent fysiskt har jag mått upp och ner eftersom att jag fortfarande är lite förkyld. Det är inte alls så illa som det var förra veckan men jag känner mig inte riktigt återställd än.

VECKANS LÄSKIGASTE
Cellprovtagningen hos gynekologen. Jag var lite nervös då det var första gången för mig, men det var verkligen en baggis. Inte alls smärtsamt eller obehagligt tyckte jag.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Utan tvekan detta. Tacosen i onsdags. Mmmh...

VECKANS JOBB


Det roliga samarbetet som jag gjorde tillsammans med GoCostumized.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Vita tröjor! Jag har använt vita tröjor mer än vanligt denna vecka, ni som känner mig vet ju att jag oftast är klädd i mörkt och gärna svart. Men det har känts lite extra fräscht med vitt. Och vårigt tycker jag 😊


VECKANS TRÅKIGASTE
Tentaplugget. Det blir lite tråkigt efter ett x antal timmar hehe..

VECKANS LÅT
ÅH! Ashes - Celine Dion. Ni måste lyssna!! På högsta volym i bilen. Helst i mörker. Gåshud.

VECKANS BÄSTA
Mina fantastiska tjejkompisar som fyller mitt liv med så mycket skratt. Onsdagen var en fin dag just därför, då vi samlades för att fira tenta.

VECKANS BOOST
Jag har fått booster från mina kompisar denna vecka. Pepp inför gyn, pepp inför tenta och pepp för att jag ska fortsätta med det jag gör. Betyder väldigt mycket! Sen har jag fått hem ett par nya träningstights som gav mig en extra energiboost och en ännu större längtan till att kunna börja träna igen. Det är en envis förkylning jag åkte på alltså. Men förhoppningsvis är jag tillbaka i träningsrutinerna nästa vecka!! Och sen är ni ju så duktiga på att boosta mig här inne var eviga dag. Med likes och kommentarer! Stort tack för det


VECKANS MYSIGASTE
Igår kväll hade jag och Feisal en mysig kväll då vi såg en komedi tillsammans. Vi bestämde att vi skulle lägga ifrån oss våra telefoner och ha fullt fokus på filmen och varandra ´och det var så mysigt. Det är viktigt dedär med att ibland kunna lägga ifrån sig, att vara helt närvarande i nuet och inte alltid vara tillgänglig. Det ger en undermedveten stress tror jag - att hela tiden behöva kolla telefonen. Håller ni med mig?

Gillar

Kommentarer