VILL DU KOMMA PÅ MITT BRÖLLOP?


Jag har alltid sagt att jag inte riktigt vet om jag vill gifta mig eller inte. Men jo, det tror jag faktiskt att jag vill ändå. Jag vill bara att det ska vara rätt i tiden. Jag drömmer om en bröllopsdag där lyckan är total. Jag drömmer om ett bröllop som känns perfekt. Kanske är det snarare det som känns lite obehagligt? Förväntningarna som är så höga att det slår rakt igenom de högsta av tak liksom.. Hur som helst, när jag ramlar över fina bröllopsbilder av vackra och lyckliga brudpar blir jag varm och bubblig i kroppen. Men alltså jo.. jag vill uppleva det. Nångång.

Bland de finaste jag vet är bröllop med bohemisk känsla och touch. Jag blir så varm av själva bohemiska stämningen. Jag tycker att den känns så narturlig, avslappnad och genuin samtidigt som det ju är så himla vackert. Jag ska visa er vad jag menar!


Jag tycker det är så fint så att jag får ont i magen, haha.. Tänk att få bära upp en sådan spetsdröm till klänning. Herregud.


Detta med brudtärnor hade varit så svårt för mig. Jag hade velat ha alla mina närmaste tjejkompisar vid min sida genom hela bröllopet. 💛


Vad gäller dekorationer skulle jag lägga extra krut då de är direkt avgörande för hela känslan. Mycket naturfärger, beige, blommor och trä. Magiskt.


Jag drömmer om ett bröllop (eller åtminstone bröllopsfest?) utomhus under bar himmel. Och så en massa ljusslingor och den bohemiska, rustika känslan som en löpande tråd genom alltihop. Så mysigt. Det förutsätter ju fint väder och en ljum kväll/natt, hehe.. Kanske för opålitligt med det svenska klimatet? Vi kanske får lov att rigga upp bröllopet utomlands och flyga ner alla nära och kära. Billigt värre liksom.

Men summa summarum - hur magiskt ser inte detta ut? Alla dessa bilder är amazing. Så - blir ni någon gång bjudna på mitt bröllop vet ni vad ni har att förvänta er😉

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Hade gärna kommit till ett sånt bröllop! Jättefint inspo <33
nouw.com/juliavnmelin
tildajuujarvi
tildajuujarvi,
Visst ser det drömmigt ut? 😍
nouw.com/tildajuujarvi